Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringa
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Crema al burro ai mirtilli
- 80 g di mirtilli, lavati
- 1 cucchiaio di acqua
- 15 g di zucchero
- 70 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 339 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaron al cioccolato
24 godz.
Meringhe
2 godz.
Danish layer cake
4h
Dacquoise ai lamponi
3h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Crema mousseline
1 godz.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cream tart
4h
Crema al burro al cacao
10min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min