Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringa
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Crema al burro ai mirtilli
- 80 g di mirtilli, lavati
- 1 cucchiaio di acqua
- 15 g di zucchero
- 70 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 339 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Glassa al burro
10 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Meringhette fantasma
12 Std. 30 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Meringhe
2 Std.
Meringata
4 godz. 30 min
Torta foresta nera
3h
Danish layer cake
4h
Mini pavlove
2h 30min
Crema al burro al cacao
10 Min