Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Crema pasticcera
15min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1h 20 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cannoli al nocciolato
20 min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Zuccotto
7 Std. 10 Min