Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
of Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
of 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake meringata
3 godz. 30 min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 godz. 25 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Torta brulée
11u.
Mousse lime e menta
2 godz. 30 min
Isadora ubriaca alle noci
3sa
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Cheesecake polacca
1sa 30 dk
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 godz. 35 min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Millefoglie
5 Std.