Compatibele versies
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta brioches
10h
Torta della nonna
1h 30min
Crostata di carote e arance
1h 25min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 godz. 10 min
Torta alle bucce di banana
3h 45 min
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std. 5 Min