Compatibele versies
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacher Torte
2h 30 min
Torta Bicerin
30min
Fantasia di nocciole
1h 35 min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Crostata al tiramisù
3h 15 min
Meringa al cacao
2h 30 min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min