Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budino alla vaniglia
- 500 g di latte
- 50 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 2 uova
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Sfoglie di pan di zenzero
- 100 g di miele liquido
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 1 - 1 ½ cucchiaino di mix di spezie per pan di zenzero (vedere consigli)
Bagna al ribes
- 200 g di confettura di ribes
- 60 - 70 g di acqua
Crema al burro
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaio di Rum
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2340 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al burro
10 Min
Marzapane
1 godz. 10 min
Torta foresta nera
3 Std.
Torta con semi di papavero
4 Std. 30 Min
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1h
Éclair alla crema di limone
4 godz.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2u. 30min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Soufflé al cioccolato extra fondente
50 min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min