Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 240 g di uova
- 160 g di zucchero
- 160 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di sciroppo alla menta
Ripieno
- 90 g di zucchero
- 65 g di amaretti
- 450 g di ananas fresco, la polpa matura, a tocchi (3 cm)
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1 Std.
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Torta ricotta e pistacchio
8 godz.
Zuccotto gelato
12h