Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293.3 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5 min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min
Crostata salata esotica
2h
Bon bon ripieni di toffee
2h 30 min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1h
Torta mimosa
1h 5 min