Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 15 g di zucchero + q.b.
- 150 g di farina
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- olio per frittura q.b.
Crema pasticcera al frutto della passione
- 90 g di polpa di frutto della passione
- 45 g di zucchero
- 190 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Crema allo zabaione
- 200 g di latte intero
- 50 g di Marsala
- 50 g di zucchero
- 3 tuorli
- 30 g di farina
Glassa al cioccolato ruby
- 80 g di cioccolato rosa (ruby)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema al pistacchio
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di zucchero
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293.3 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 Std.
Mocktail Rudolph di Natale
30 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25h 30min
Cornetto gigante
6 Std.
Brioche francese al burro
5h 40min
Dita mostruose
4 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Alberello salato
2 Std. 10 Min