![Tris di taralli al profumo di Sardegna Tris di taralli al profumo di Sardegna](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A558FDD-8AAB-4DE9-993B-6A66888B314B/Derivates/120B7816-0B9A-47A4-A373-1D22E8723B9E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino sardo stagionato, a pezzi
-
50
g di pancetta a cubetti
of 50 g di guanciale di maiale a cubetti - 450 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- 150 g di acqua
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di bacche di mirto (circa 40 g)
- semi di sesamo misti, q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 222 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Tarallini al latte
3hod. 10min
Treccine al finocchio
3h
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30min
Cracker ai semi di canapa e crauti
1 Std.
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Taralli al verde
1h 20min
Pane scugnizzo
2h
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min