![Ciriola romana Ciriola romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a3da543-785b-4a1e-b6a9-12c4d4df9961/Derivates/201d8f13-1860-497d-adec-3377d38216a8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di acqua
- 200 g di lievito madre
- 500 g di farina tipo 2 + q.b.
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5h 20 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pancarrè
5 Std.
Panini rosette
23h 20min
Attorcigliati al sale marino
3h 15 min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Lievito madre
72h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min