Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di acqua
- 200 g di lievito madre
- 500 g di farina tipo 2 + q.b.
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Baguette
4h
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Lievito madre
72h 15min
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min