Apparaten en Accessoires
Ciriola romana
Voorbereiding 20min
Totaal 10u. 50min
7 pezzi
Ingrediënten
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1121 kJ /
268 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
56.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
22 recepten
Italië
Italië
Lazio in cucina
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Il pane di Altamura
4u.
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Panini rosette
23u. 20min
Baguette tradizionale
15u. 35min
Lievito madre
72u. 15min
Pane di segale
3u. 20min
Pane al lardo e timo
4u. 50min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Pane pugliese
29u. 20min
Filone di sola semola
2u. 50min
Ciabattine veloci
3u. 10min