Compatibele versies
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 168.8 g
- Natrium
- 188.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Profiteroles al limone
1h 45 min
Pasta choux
2 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pasta Choux
2 Std.
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30min
Éclair alla crema di limone
4ωρ.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 Std. 35 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min