Compatibele versies
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 168.8 g
- Natrium
- 188.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris Brest
3h 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2h
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Panettone gastronomico natalizio
7h
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Torta di rose salata
4 godz. 15 min
Colomba salata
3h 10min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min