Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di olio di semi di girasole
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mango, la polpa a pezzi
- 1 lime, preferibilmente biologico, il succo filtrato
- 150 g di lattuga verde tipo iceberg a listarelle
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di code di gambero cotte
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- 50 g di salmone affumicato a striscioline
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 35.5 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1hod. 50min
Aperitivo agrodolce
10 min
Profiteroles al limone
1h 45 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Cassata di Sulmona
3 godz. 30 min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 godz. 30 min
Crema Bimby ®
45min