Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3h 50min
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1sa 15 dk
Crespelle prosciutto e mozzarella
1sa 30 dk
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1sa 30 dk
Salsa selinuntina
15 min
Patate duchessa
1h
Danish salate
1sa 45 dk
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min
Malfatti bergamaschi
40min
Olive all'ascolana
55 min