Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amor polenta
1h 5 min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1u.
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Focaccia dolce
45min
Cantucci
1h 50 min
Fugassa veneta
4h
Colomba cioccocaffè
1h 10min
Biscottini alle mandorle
35min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Tozzetti
1u. 30min
Cantuccini di Prato
1u.