Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 175 g di strutto
- 3 uova
- 1 limone biologico, solo la scorza grattugiata
- 12 gherigli di noci
- 50 g di pinoli
- g di farina tipo 00 + q.b.
- burro, per imburrare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ricotta
50min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Ricciarelli
7 godz.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Budino di ricotta
5h 45 min
Plumcake sciroppato
55 Min
Pan co' Santi
7 godz.
Bozza pratese
2 godz. 45 min
Castagnaccio
1j
Schiacciata fiorentina
50min
Cantuccini di Prato
1j
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min