Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 175 g di strutto
- 3 uova
- 1 limone biologico, solo la scorza grattugiata
- 12 gherigli di noci
- 50 g di pinoli
- g di farina tipo 00 + q.b.
- burro, per imburrare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricciarelli
7 Std.
Cantuccini di Prato
1hod.
Castagnaccio
1hod.
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Focaccia dolce
45 Min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Panforte
1hod.
Pan co' Santi
7 Std.