Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 400 g di latte freddo
- 7 fogli di gelatina, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
of 1 bustina di vaniglia in polvere - 300 g di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Panna montata
10 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Salsa al caramello
35min
Panna cotta
6h 30min
Zucchero ai pistacchi
10 min
Crema al mandarino
20min
Burro ai gamberi
2 godz. 35 min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Cheesecake cotta alle mele
6h 30min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Panna cotta al caffè
4ч. 20 мин.