Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 177 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema inglese
15 Min
Insaporitore per pizza
30 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Crème caramel
3h 45min
Risotto con le rane
1 Std. 30 Min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 Std. 20 Min
Budino di ricotta
5 godz. 45 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Burro Montpellier
Brak ocen
Crema di formaggio spalmabile
5 Min