Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 177 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Spaghetti al ragù di anguille
50min
Caramelle mou
1h 15min
Filtro d'amore
15min
Dado di carne
45min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1h
Budino uova e latte al caramello
1h 30min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min