Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette al Gorgonzola
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 150 g di farina tipo 00
- 400 g di latte intero a temperatura ambiente
- 300 g di Gorgonzola stagionato o altro formaggio erborinato (vedere varianti) a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alla mela cotogna
- 100 g di cotognata a pezzi
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2h 30min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Galette des rois al burro
1h 30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Salsa alle arachidi
1h 20min
Cappuccino di castagne
1h
Burro al tonno
1h 20min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Bomboloni salati
3h 20min