Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Monte bianco
1 Std. 5 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Crema Bimby ®
45min
Biscotto gelato miele e yogurt
3 Std.
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Bignè cake
4 godz.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Brak ocen
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min