Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake esotico da viaggio (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
7 godz. 30 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6h
Luccio alla gardesana
50min
Pastiera (senza glutine)
4 godz.
Salsa inglese al ribes
20 dk
Castagnole ripiene
14h
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2u. 20min
Sandwich con crema alla vaniglia
2sa
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40min
Foresta nera (senza glutine e lattosio)
2sa 30 dk
Macaron al cioccolato
24h