![Crostata al moscato e fragole Crostata al moscato e fragole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06bbc760-d357-446c-accb-5aa0d1f90f18/Derivates/3c2bac99-91e5-4833-8d09-813389b1d919.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cioccolato
- 100 g di zucchero
- 330 g di farina tipo 0
- 20 g di cacao amaro in polvere
- burro q.b.
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di fagioli secchi (per la cottura in forno)
Crema al moscato
- 240 g di zucchero
- fragole a pezzi. q.b. per decorare
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di agar agar
- 300 g di vino dolce tipo moscato rosa
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1950.1 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4j 30 menit
Torta di rose al gianduia
4h 10 min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7h 30min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Bignè menta e cioccolato
4h
Muffin gufetti
1h 40min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Torta di ciliegie
1 Std. 30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.