Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2552 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Cappellacci di zucca
1sa 30 dk
Rosette al radicchio
2sa
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1sa 30 dk
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2u. 20min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Tortelli verdi
3 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Cappelletti reggiani
2sa