Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
of 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29sa 20 dk
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Il pane di Altamura
4óra