Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto alle mandorle
- 70 g di mandorle pelate
- 60 g di farina
- 120 g di zucchero
- 4 albumi
- 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
- 400 g di fragole a metà
- 100 g di zucchero
- 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45 min
Glassa al cioccolato
20min
Fazzoletti Jôf Fuart
2u. 30min
Danish layer cake
4h
Mini millefoglie fragole e sambuco
3 godz. 30 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5sa
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40 min
Torta alle fragole
2h
Bignè al cioccolato
3u.
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min