Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 30 g di strutto
- 1 cucchiaino di aceto
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 150 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084.5 kJ / 498.2 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Double cheeseburger
3 Std. 10 Min
Chiocciole al formaggio
4sa 15 dk
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Crostini dorati
4 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2h 15min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Calzone
2 godz. 50 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pane scugnizzo
2 Std.
Torta di rose salata
4sa 15 dk
Tortano speck e fontina
2 Std.