Compatibele versies
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 212 g
- Vetten
- 282 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Pasta Choux
2h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Macaron al cioccolato
24h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Profiteroles
2h