Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di uvetta
- 30 g di semi di lino dorati
- 120 g di mandorle
Crema all'arancio
- 100 g di datteri denocciolati
- 4 g di agar agar
- 80 g di olio di cocco
- 500 g di arance, sbucciate e senza semi
Glassa e decorazione
- 100 g di anacardi
- 70 g di arance, sbucciate e senza semi
-
15
g di sciroppo di agave
of 35 g di miele - 30 g di olio di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 4.95 g
- Koolhydraten
- 20.63 g
- Vetten
- 19.48 g
- Vezels
- 6.11 g
Alternatieve recepten
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Torta arance rosse e miele
1 Std. 30 Min
Cheesecake raw alle fragole
6 Std. 50 Min
Sorbetto della passione veloce
15min
Salsa all'arancia
25 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35 min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5sa
Torta soffice all'arancia
2 Std.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Torta cioccolato e arancia
1h 25min
Torta deliziosa di mandorle
9h