Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringa al cacao
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 15 g di cacao amaro in polvere
Mousse
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stecco biscotto
6 Std. 50 Min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4 Std.
Streuseltaler
1 godz. 45 min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Éclair vaniglia e cocco
Geen beoordelingen
Crostata meringata all'arancia
30 min
Galette des rois al burro
1 godz. 30 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min