Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
of 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera sott'aceto
721h 25 min.
Agnolotti al brasato
3h
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Insalata capricciosa
30 min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1h 10min
Gnocchi di patate
1h 30min
Frittelle di mele
40 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Baci di dama
1h 30min
Pastella per fritti
1h
Gnocco fritto modenese
35 Min