Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Pan di Spagna
1h
Cheesecake ai lamponi
3 godz. 20 min
Cream tart
4sa
Torta Diplomatica
3h
Tartellette alla frutta fresca
7 godz. 5 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Bignè menta e cioccolato
4sa
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Crostata al cioccolato e burro di arachidi
7 godz. 30 min
Cestini di crema e frutta
3h