Compatibele versies
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 150.1 g
- Vetten
- 35.7 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane barese
6h 15min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane alla soia
3 godz. 10 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5h