Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 119.4 g
- Vetten
- 88.3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Donuts
4h 25min
Torta Red velvet
3 Std.
Danish layer cake
4h
Churros
40min
Red velvet cake
1h 15min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min
Crema al burro al cacao
10min
Mini donuts
4h
Macaron al cioccolato
24h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 godz. 35 min
Waffles alla panna
1h 15min