Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dolce al latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di latte condensato zuccherato
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frappè cappuccino
10min
Panna montata
10min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Cappuccino di castagne
1h
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 Std. 50 Min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Frappè al cappuccino
15min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40min
Mascarpone
24h 10min
Crema mascarpone al caprino
20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Crema mascarpone al limone senza uova
10min