Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dolce al latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di latte condensato zuccherato
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema mascarpone al limone senza uova
10 Min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Mascarpone
24 godz. 10 min
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2 Std. 15 Min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Cotton cheesecake
2 Std. 45 Min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.