Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle mandorle
- 170 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 1
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 150 g di burro a pezzi
- 1 albume
Crema al burro
- 120 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1 Std. 30 Min
Torta Dobos
3h 30min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Biscotti di pasta sablée
12u. 40min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Galette des rois al limone
2 Std. 30 Min
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Biscotti alla panna
55 Min