Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di farina tipo 0
- 1000 g di latte intero fresco
- 5 uova
- 150 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Maritozzo romano
11h
Arancini di Carnevale
4h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Castagnole ripiene
14 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Castagnole
1h 20 min
Zuppa imperiale
1h
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45min