Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di farina tipo 0
- 1000 g di latte intero fresco
- 5 uova
- 150 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Passatelli
45 min
Arancini di Carnevale
4 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 min
Ciaramicola
1 Std.
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Olive all'ascolana
55 Min
Fiadoni
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Pesche dolci
2 Std.
Passatelli in brodo di cappone
4 godz. 20 min
Cappelletti reggiani
2 Std.