Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
TM31 TM5

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.8 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
  • ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
  • ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 640 g di zucchero
  • 35 g di gelificante 1:1
  • 50 g di mandorle a lamelle

Voeding
per 1 vasetto
Calorieën
2271 kJ / 535 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
122 g
Vetten
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten