Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro morbido
- 130 g di zucchero + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di uvetta sultanina
- Rum q.b. per coprire l'uvetta
- 25 g di pinoli
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di carnevale
2 Std. 35 Min
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Pinza triestina
6klst
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15 min.
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Frittelle all’uvetta
30 min
Torta alla macedonia di frutta
1 godz. 30 min
Pinza
50 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Strudel di mele
1 godz. 35 min