Apparaten en Accessoires
Pesche al forno ricoperte di meringa
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7 g
Calorieën
1253 kJ /
299 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dolci del buonumore
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Zabaione
15min
Salsa al caramello
35min
Mini éclair ai lamponi
3u.
Mousse al cioccolato
3u. 30min
Piccole lemon meringue pie
2u. 35min
Budino di ricotta
5u. 45min
Budino alla vaniglia
3u. 25min
Meringa al cacao
2u. 30min
Zabaione al sidro
15min
Crumble al cacao con mele e ananas
1u. 10min
Crème caramel (TM6)
4u.
Crème caramel
3u. 45min