Apparaten en Accessoires
Pesche al forno ricoperte di meringa
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7 g
Calorieën
1253 kJ /
299 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dolci del buonumore
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Meringhe
2u.
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Meringata alle fragole
2u.
Tortini di fichi
6u. 5min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Salsa Mornay
20min
Avocado cheesecake
3u. 30min
Lemon meringue pie
3u.
Crema al burro al cacao
10min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2u. 30min
Semifreddo allo zabaione
12u. 15min