Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream tart a cuore (di LuCake)
10ч. 20 мин.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema pasticcera
15 min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 godz. 30 min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min