Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di datteri denocciolati
- 1 ½ cucchiaino raso di bicarbonato di sodio
- 180 g di acqua
- burro, q.b. per imburrare
Salsa al caramello
- 60 g di burro, a pezzi
-
60
g di zucchero muscovado
of 60 g di zucchero grezzo -
75
g di sciroppo di acero
of 75 g di miele - 40 g di latte
-
¼
di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of ½ cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
Tortini al caramello
- 40 g di burro, a pezzi
-
110
g di zucchero di canna grezzo
of 110 g di zucchero grezzo - 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierino di latte e caffè
1sa 30 dk
Bon bon gelato
5 Std.
Salsa al caramello
35 min
Cremoso al pistacchio
2 godz. 30 min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30 min
Torta dacquoise al pistacchio
50 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3sa
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Nidi di meringa
3 godz. 20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min