Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di Rum
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di fichi secchi in quarti
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 90 g di miele di acacia
- 20 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552.5 kJ / 370.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Pane integrale con muesli
4h
Pane di patate
3h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Torcion dolce
3h 30min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min