![Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/519A861E-AC02-4754-AA21-B9B2E35CE9CB/Derivates/1F3E11E1-D263-44C0-885C-A4B39688C2A4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 115 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 117 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Crackers al rosmarino
3h
Grissini di avena
1 Std. 15 Min
Crackers al formaggio
4 godz. 30 min
Crackers classici
3h
Crackers senza lievito
1 Std. 15 Min
Grissini tricolore
2h 15min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Crackers
30min
Cracker dolci salati
1h 30min
Crackers integrali
3h
Crackers all'acqua
3h
Crackers integrali al rosmarino
2 godz. 40 min