Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina romagnola farcita
55min
Crescia al formaggio
3h 10min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20 min
Grissini di avena
1 Std. 15 Min
Zuppa imperiale
1 Std.
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Ciaramicola
1 Std.
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Ciambella romagnola
1 Std.
Passatelli
45min
Tigelle
3h 50min