Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella romagnola
1u.
Passatelli
45min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Tortelli di patate e ricotta
1u. 20min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 godz. 5 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1u. 30min
Crescia sfogliata urbinate
1u. 30min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Cappelletti reggiani
2h
Cannocchie al Varoma
55p