Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia libanese
3h 30min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2h 20min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2u. 40min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Focaccia
6h
Pane Roti
1h