Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
6h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Focaccia alle cipolle
2óra 40p
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2h 20min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2óra 40p
Focaccia libanese
3h 30min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4u. 5min