Compatibele versies
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di uova intere
- 30 g di tuorli d'uovo
- 200 g di zucchero semolato
- 30 g di miele
- 1 pizzico di sale bucaneve
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale plastico
- 190 g di farina di riso
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pere fresche, a dadini
Composizione
- 250 g di pere sciroppate
- 60 g di gelatina neutra
- 50 g di zucchero bucaneve
- 80 g di cioccolato plastico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e cachi
1h
Torta di mele e nocciole
1h
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10 min
Torta alle mandorle e carote
1 godz. 5 min
Torta di mele, cannella e mandorle
1sa 30 dk
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2sa
Torta all'uva rossa
1hod. 40min
Torta di carote
1h 10 min
Torta a scacchi
7h
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Torta alla macedonia di frutta
1sa 30 dk
Torta carote e mele
1sa 30 dk