Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero semolato
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 25 g di burro
- 85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
- acqua q.b.
- 30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
- sale in fiocchi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Pane per hamburger
3h 20min
Pita
4hod.
Bretzel
16h 30 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Attorcigliati al sale marino
3sa 15 dk
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2h 30 min
Brezel
1 Std. 50 Min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min