![Bretzel (di Luca Montersino) Bretzel (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF2B096A-FA43-482E-A422-9F4EC9D9AA69/Derivates/3D315844-EB07-442A-8B4B-E87253A00253.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero semolato
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 25 g di burro
- 85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
- acqua q.b.
- 30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
- sale in fiocchi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleine
55 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Panini da picnic ai tre gusti
1 Std. 30 Min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Bretzel
16h 30 min
Pan Brioche
8 Std.
Baguette
4h
Piadina romagnola
15 Min
Hot dog
4h 55min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pancarrè
5 godz.