Apparaten en Accessoires
Pane toscano con lievito madre
Voorbereiding 10min
Totaal 5u.
6 porzioni
Ingrediënten
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
8 g
Calorieën
971 kJ /
232 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Il pane di Altamura
4u.
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pane sciapo umbro
14u.
Pane rustico
2u.
Pane tipo ciabatta
26u.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Lievito madre
72u. 15min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Ciriola romana
10u. 50min
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Pane pugliese
29u. 20min
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min