Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 10 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1h
Pane al latte
2h 20min
Grissini di pane
4ωρ.
Crackers classici
3h
Filone di sola semola
2h 50min
Pancarrè
5 godz.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Rosette
5h 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min