Apparaten en Accessoires
Mantovanine
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 45min
8 pezzi
Ingrediënten
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
8 g
Calorieën
992 kJ /
237 kcal
Vetten
2 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Grissini di pane
4 Std.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pancarrè
5 Std.