![Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine) Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/751542037eaf4e84be956618881f254d/Derivates/35e051a51df82c894309542d86960eb3c90b6d08.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13hod. 45min
Pasta choux (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 godz. 15 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Besciamella (senza glutine)
15 min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min