Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di burro freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
- 25 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 11686 kJ / 2793 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 326 g
- Vetten
- 150 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stelle di pan di zenzero
1h 35min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cream tart
4h
Cioccolato temperato
15min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Éclaires al cioccolato
4h 50 min
Naked cake al cioccolato
4h
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h