Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 592 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Torta bignè al cioccolato bianco
1 Std.
Meringhe
2 Std.
Meringata
4 Std. 30 Min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1 Std.
Frittelle all’uvetta
30 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Scarpinasc
9h 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Millefoglie
5 Std.