Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro molto freddo a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Crema
- 1 limone
- 180 g di zucchero
- 450 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3205 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 87.5 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake alla crema catalana
4h
Torta magica
4h
Torta ai frutti esotici
8 godz. 10 min
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake cotta alle mele
6h 30min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Cheesecake polacca
1h 30min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Torta Susanna
2h 40min
Torta cremosa al limone
2h 30min