Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro molto freddo a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Crema
- 1 limone
- 180 g di zucchero
- 450 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3205 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 87.5 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Bignè all'amarena
3h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Éclair alla crema di limone
4h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Lemon meringue pie
3h
Torta cremosa al limone
2h 30min